Kiekko-Laser U14-joukkueen arki pyörii taas normaalia rataa.

Jääharjoituksissa joukkue käy joka toinen viikko 3 kertaa ja joka toinen viikko 4 kertaa viikossa. 

Oheisharjoittelua teemme joka harjoituksen yhteydessä, ja lisäksi 10-15 minuutin loppulenkki tehdään muina harjoituspäivinä pl. tiistain myöhäiset harjoitukset. Tämä lisäys siksi, että pelaajat oppisivat taas uuden elementin oman palautumisen ja kehonhuollon kannalta tulevaisuutta varten.

Olemme myös saaneet seuraan myös luisteluvalmentajan (Aada Aarnio), jonka harjoitteista pääsemme nauttimaan joka toinen tiistai. Aadan opeilla saamme pelaajille luistelu-, teränkäyttö- ja fysiikkaoppeja ihan eri tavalla kuin normaaleissa joukkueharjoituksissa. 

Lisäksi harjoittelemme muutaman kerran syyskaudella, ja muutaman kerran kevätkaudella yhdessä meidän U13 ikäluokan pelaajien kanssa. Tästä yhteisharjoittelusta saimme viime kaudella hyviä kokemuksia 09 ikäluokan kanssa.

Olemme pelanneet nyt syyskaudella, ennen sarjan alkua hyvän määrän harjoitus- ja turnauspelejä. Pelejä on tarjottu pelaajille 14-15 kappaletta ja näiden pelien perusteella voimme lähteä hyvillä mielin sarjakautta kohti.

Peleissä pääpainomme on ollut yhä enenevissä määrin se että pelaajat uskaltaisivat PELATA PELIÄ! 

LUONNE, YLPEYS, HALU/USKALLUS ovat ne JOUKKUEEMME peruspilarit tällä kaudella, minkä päälle rakennamme koko Kiekko Laser U14-joukkueen päivittäisen toiminnan!

Kiitos taas koko porukalle (vanhemmat, toimihenkilöt ja muut tukijoukot) kauden aloituksesta, ja painetaan ”täydellä höökillä” etteenpäin!

t. Samppa

Joukkue 2023-2024

Maalivahdit

Pelaajat

Joukkueenjohto

Valmentajat

Sami Meriläinen

Vastuuvalmentaja

Timo Risto

Valmentaja

Jonne Pussinen

Valmentaja

Jaakko Heikkinen

Valmentaja

Tommi Repola

MV-valmentaja

Tommi Järvitalo

Valmentaja

Joukkueenjohtaja

Vesa Pörhölä

Joukkueenjohtaja

Mika Tanska

Joukkueenjohtaja

Huoltajat

Marko Pinola

Huoltaja

Jukka-Pekka Holappa

Huoltaja

Harri Kiiveri

Huoltaja

Rahastonhoitajat

Keijo Penttilä

Rahastonhoitaja

Harjoitusajat

Tulevat ottelut