Seura

Kiekko-Laser Juniorit ry:n toiminta keskittyy U8 – U14 -ikäisiin jääkiekon pelaajiin sekä luistelu- ja kiekkokouluun. Kilpakiekon osalta U20 – U15 pelaajille on järjestetty edustusoikeus yhdessä Oulun Kärpät 46 ry sekä Oulun alueen muiden jääkiekkoseurojen kanssa alueellisen seurayhteistyön puitteissa. Seura pyrkii järjestämään myös niin kutsuttua matalan kynnyksen harrastekiekkotoimintaa.

Seura on mukana Suomen jääkiekkoliiton lanseeraamassa leijonakiekkokoulussa sekä järjestää omaa matalan kynnyksen luistelukoulua (mailaton vuoro).

Seuran ensisijaisena tavoitteena on luoda pelaajille mahdollisimman hyvät kasvatukselliset ja kilpailulliset edellytykset harrastaa jääkiekkoa kunkin yksilöllisen kehitystason mukaisesti. Seuran kasvatukselliset tavoitteet on määritetty Kiekko-Laser Juniorit ry:n Seura-aapisessa.

U20 – U15 -junioreissa kilpailullisena tavoitteena on paikan vakiinnuttaminen mahdollisimman korkealle valtakunnallisissa sarjoissa alueellisen seurayhteistyön avulla. 

U14 – U11 -juniorit pelaavat Jääkiekkoliiton pohjoisen alueen alusarjoja. Nuorimmat juniorit pelaavat alueellista Leijonaliiga-sarjaa.

Alla kuvattuna K-Laser harrastajan polku

Seuran arvot

Yhteisöllinen – toiminta perustuu yhdessä toimimiseen avoimesti ja turvallisesti, oli sitten kyseessä yksittäinen joukkue tai koko seura. Yhteisön jäseniä autetaan, kunnioitetaan ja ketään ei kiusata

Hauskuus – hallille on aina kiva tulla ja joukkuuen tapahtumissa on hauskaa täysillä ja hymyssä suin.

Itsensä ylittäminen – yrittäminen kehittää sekä palkitsee. Yrittämällä ja itsensä ylittämällä on mahdollisuus kehittyä hyvästä huipuksi

Seuran kasvatit

Linkit vievät Elite Prospects -sivustolle.

Pekka Rinne
Mikael Granlund
Markus Granlund
Petri Pakaslahti
Pekka Saarenheimo
Tommi Paakkolanvaara
Oskari Korpikari
Tomi Körkkö
Saku Mäenalanen
Janne Kuokkanen
Roni Rukajärvi
Justus Annunen
Eemil Erholtz
Aleksi Matinmikko
Samu Tuomaala
Jere Henriksson
Kalle Ervasti