Kiekko-Laser junioreille valittiin uusi johtokunta

Kiekko-Laser Junioreiden vuosikokous pidettiin 26.6.2024

Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Vesa Pörhölä, joka seuraa tehtävässään edelliset viisi kautta puheenjohtajan tehtävää hoitanutta Ilkka Ylilauria. Vesa toimii työeläkeyhtiö Varman suurasiakkuusjohtajana. Väistyvän puheenjohtajan mukaan Kiekko-Laser saa puheenjohtajakseen kokeneen ja erittäin osaavan henkilön, jonka monipuolinen kokemus työelämän vaativissa tehtävissä on varmasti eduksi uudessa tehtävässään.

PUHEENJOHTAJUUS VAIHTUI LEPPOISSA MERKEISSÄ

Väistyvä puheenjohtaja Ylilauri on tyytyväinen niin uuteen puheenjohtajaan, kuin johtokunnan kokoonpanoon yleisestikin. ”Uusi johtokunta puheenjohtajanaan kokenut Vesa vaikuttaa erittäin osaavalta, sopivan moninaiselta ja ennen kaikkea eteenpäin katsovalta ryhmittymiltä. Juuri sellaiselta, mitä Kiekko-Laser ja oululainen juniorijääkiekko tässä tilanteessa tarvitsee. On tärkeää pystyä jatkamaan valittua strategiaa ja viedä sitä seuraavalle tasolle. Uskon vakaasti tämän johtokunnan pystyvän siihen yhdessä alueen muiden seurojen kanssa koska suurin voima on yhteistyössä”

”Haluan kiittää Ilkkaa Kiekko-Laserin eteen tekemästä hienosta työstä. Ilkan puheenjohtajuuskaudella oululainen seurojen välinen yhteistyö on ottanut suuria harppauksia ja Ilkalla on ollut siltojen rakentamisessa keskeinen rooli. Työ jatkuu edelleen Jääkiekkoliiton aluehallituksessa ja suurella Kiekko-Laserin sydämellä varustettuna tietysti.” uusi puheenjohtaja Vesa Pörhölä toteaa. Uuden puheenjohtajan lisäksi Kiekko-Laserin uusi johtokunta koostuu kuudesta muusta jäsenestä. Tärkeintä on, että mukana on henkilöitä, jotka ovat aktiivisesti mukana Kiekko-Laserin toiminnassa.

Seuran aktiivitoimijoista uudessa johtokunnassa ovat mukana Henna Antila, Petri Koivisto, Keijo Heikkinen, Antti Pohjalainen sekä uusina johtokunnan jäseninä Juha-Matti ”Juksu” Asikainen sekä Miki Höynä.

”Haluan kiittää seuran vuosikokousta luottamuksesta. On suuri kunnia päästä jatkamaan tärkeää työtä nuorten terveellisten elämäntapojen edistämisessä yhdessä näin osaavan ja sitoutuneen johtokunnan kanssa. Kiekko-Laserin arvot: yhteisöllisyys, hauskuus ja itsensä ylittäminen on meidän kaikkien helppo allekirjoittaa ja ovat tärkeitä asioita vaalittavaksi myös uudelle johtokunnalle.” toteaa seuran uusi puheenjohtaja Vesa Pörhölä.

Uusi johtokunta aloittaa tehtävissään välittömästi. Johtokunnan roolit ja vastuualueet tarkentuvat myöhemmin.