K-Laserille uusi luisteluvalmentaja

Kiekko-Laser Juniorit ry on saanut toimintaansa mukaan arvokasta lisäosaamista. Taitoluistelija Aada Aarnio hyppää seuraan mukaan luisteluvalmentajaksi U11 – U14 ikäluokille.

”Seurana olemme erittäin iloisia, että Aadan kanssa päästiin yhteisymmärrykseen ja saimme hänen ammattitaitonsa meidän seuran käyttöön.  Aadalla on vahva luistelutausta ja hän jo on osoittanut olevansa tulevaisuuden ammattilainen valmentajan roolissa. Odotamme innolla tulevaa syksyä ja yhteistyötä Aadan kanssa.”

Lue alta Aadan mietteitä tulevasta

Kuka olet ja mistä tulet?

-Olen Aada Aarnio ja tulen Oulusta, sydämessä aina jääliläinen:)

Millainen urheilutausta sinulla on?

-Olen harrastanut yli 10v taitoluistelua ja noin 4v yleisurheilua

Mikä on tuleva roolisi Kiekko-Laserissa?

-Tuleva roolini Laserissa on toimia luisteluvalmentajana U11-U14 ikäluokille, ja myös suunnitella luistelua tukevia fysiikkaharjoitteita.

Miksi valitsit laserin?

-Valitsin Laserin, koska Laserilla on hyvät arvot ja hyvä tekemisen meininki. Lisäksi yhteistyön tekeminen niin johtokunnan kuin valmentajien sekä pelaajien kanssa on ollut mutkatonta ja mukavaa. 

Kuka on sinun esikuvasi? 

-Esikuvani on vaihtunut vuosien aikana, ennen se oli Kiira Korpi, koska hän oli niin hyvä luistelemaan. Nykyään omat esikuvani ovat omat vanhempani, he ovat myös mun suurin tuki ja turva. 

Mitä ajatuksia Laserin Kotka logo sinussa herättää? 

– Periksiantamattomuutta ja ylpeyttä. 

Mikä valmentamisessa on parasta?

-Lyhyesti sanottuna valmentamisessa parasta on sen laaja-alaisuus. Pystyy auttamaan urheilijoita kehittämään itseään sekä löytämään niitä omia vahvuuksia eri osa-alueissa.

Mitä odotat tulevalta valmennustyöltäsi?

-Odotan ehdottomasti urheilun tuomaa innostusta ja luottamussuhteiden muodostumista. Kehityksen näkeminen ja urheilijoiden oivallukset ovat parasta mitä tässä työssä voi kokea!

Terveiset kaikille Laserin toiminnassa mukana oleville?

-Huippua olla osa tätä porukkaa, nähdään hallilla hymyssä suin ja ollaan luottavaisin mielin. Mukavaa syksyä kaikille!