K-Laser – Pidetään yhdessä Pohjoisen puolta

Jääkiekkoon kuuluu lajiharjoitteiden lisäksi monimuotoinen oheisharjoittelu. Keväällä 2023 seuran oheisharjoittelu suunnitelmat sekä tavoitteet on uudistettu. Sen seurauksena haluamme tarjota seurassamme harjoitteleville nuorille laadukkaat puitteet harjoitella ja tarvitsemme oheisharjoitteluun uutta välineistöä.  Tähän me tarvitsemme teitä, arinalaiset!

Kiekko-Laser Juniorit ry on mukana Arinan lasten- ja nuorten tukihaun hakuprosessissa keväällä 2023!

Osuuskauppa Arina on jakanut tukea lasten ja nuorten toimintaan vuodesta 2013, pääosin kerran vuodessa. Keväällä 2023 on jaossa yhteensä 50 000€, mikä jaetaan 50 % / 50 % harrastusyhteisöjen ja hyväntekeväisyyskohteiden välillä.

Kevään tukihaun aikataulu

Äänestysvaihe: 5.-18.6

Näin äänestät meitä ja olet mahdollistamassa edellä mainitun hankinnan.

Lähetämme äänestysvaiheen alkaessa henkilökohtaisen sähköpostiviestin ja äänestyslinkin kaikille, jotka kuuluvat Arinan omistajatalouteen, ovat antaneet sähköpostiosoitteensa Osuuskauppa Arinan asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin eivätkä ole kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä.

Voit tarkistaa omat tietosi sähköpostiosoitteesta ja tutkimuskyselyluvasta kirjautumalla omalle S-kanavallesi osoitteessa s-kanava.fi/kirjaudu ja valitsemalla omat tiedot.