Kiekko-Laser junioreilla superviikonloppu

Kiekko-Laser E1 Kuuttiturnauksessa

Kiekko-Laser E1 osallistui kahdella joukkueella Lappeenrannassa järjestettyyn Kuuttiturnaukseen.

AA – joukkue sijoittui alkusarjassa kolmanneksi ja pronssipelissä vastassa oli Helsingin Kiekko-Tiikerit. Alkusarjassa joukkueet olivat jo kertaalleen kohdanneet ja peli päättyi tasapeliin 3 – 3. Pronssipelissä K-Laser oli kuitenkin selvästi vahvempi ja peli päättyikin reiluun voittoon 12 – 0.

E1

 

E12

 

E13

AAA – joukkue sijoittui alkusarjassa ensimmäiseksi ja loppuottelussa vastassa oli jo alkusarjassa hienoja otteita esittänyt Lappeenrannan Saipa. Alkusarjassa K-Laser voitti Saipan 4 – 1.

Loppuottelusta tulikin sitten varsinainen trilleri. Peli alkoi tasaisissa merkeissä mutta jo pelin alkupuolella ajassa 2:21 Saipa siirtyi 0-1 johtoon. Pelin edetessä K-Laserille oli monta hyvää paikkaa tehdä tasoitus maali mutta kun ei onnistunut niin Saipa pääsi kuin varkain tekemään toisen maalin ajassa 19:57 sekä kolmannen maalin ajassa 23:24. K-Laser ei kuitenkaan luovuttanut ja ajassa 28:39 Leevi Lauri pääsi tekemään kavennus osuman hienon yksilösuorituksen päätteeksi. Ottelua oli jäljellä vajaa kaksi minuuttia kun Mikael Heikkinen sai pelattua Samu Karjalaiselle paikan joka onnistui yllättämään Saipan hyvin pelanneen veskarin. Vain puoli minuuttia edellisestä maalista Eetu Särkkä täräyttää kiekon maalin perukalle ja peli on 3 – 3. Enempää maaleja ei enää tullut ja vuorossa oli voittolaukauskilpailu. Voittolaukauskilpailu venyi viidenteen pariin jossa K-Laserin onnistui maalinteossa ja maalissa Lauri Hannula onnistui torjumaan Saipan pelaajan laukauksen. Näin K-Laser pääsi juhlimaan Kuuttiturnauksen voittoa.

 

E14

 

E15

 

Kiekko-Laser E2 Kuuttiturnauksessa

E2 AAA voitti hopeaa ja
E2 AA voitti pronssia
 
IMG 20180923 WA0001
 
 
IMG 20180923 WA0003
 
 
 
 

Kiekko-Laser F2 Vesileppis -turnauksessa

Kiekko-Laser F2 osallistui kahdella joukkueella Leppävirralla järjestettyyn Vesileppis-turnaukseen. Molemmat joukkueet sijoittuivat alkusarjassa omien lohkojensa piikkipaikalle puhtaalla pelillä. Välisarjassa Laserin joukkueet joutuivat samaan lohkoon. Turnauksen henkisesti rankin peli käytiinkin omien joukkueiden kesken. Pelissä panoksena oli käytännössä paikka finaaliin tai pronssipeliin. Finaaliin selvisi lopulta tiukan väännön jälkeen Kiekko-Laser Valkoinen -joukkue. Kiekko-Laser Punainen eteni puolestaan pronssipeliin, joka oli paras suoritus mitä oli saavutettavissa tiukan keskinäisen pelin jälkeen. Molemmat joukkueet hoitivat omat sijoitusottelunsa Kalpaa vastaan selvästi. Kotiin tuomisina siis turnauksen voitto sekä pronssitila.

 

F2

Vesileppis-turnauksen voittaja Kiekko-Laser Valkoinen

 

F21


Vesileppis-turnauksen prossi Kiekko-Laser Punainen

Oulun Seudun Sähkö