K-Laser E1 Syysturnaus

Kiekko-Laserin 07 joukkue järjesti AAA- ja AA tason turnauksen 24.-26.8.2018.

AA-sarjan pelit aloitettiin Perjantaina Kempelehallilla jolloin kotijoukkuetta vastaan asettui paikallisvastustaja KKP Kiimingistä. Peli oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun saakka mutta tälle kertaa kotijoukkue vei taiston numeroin 6 -5.

Pelit jatkuivat lauantaina Haukiputaan Ahmoja vastaan. Valmennus oli saanut joukkueen hurmostilaan ja lopulta Laserille tuli voitto numeroin 4 – 1. Illan myöhäisottelussa vastassa oli Tornion TIHC. Väsymystä oli havaittavissa molemmissa joukkuessa ja lopputulos oli oikeutettu tasapeli numeroin 2 – 2.

Sunnuntaina ensimmäisessä pelissä vastassa oli vahvoja otteita turnauksessa näyttänyt Kajaanin Hokki. Voitolla K-Laser olisi ollut vahvasti turnauksen voitossa kiinnin. Hokki näytti kuitenkin jo pelin alussa kaapin paikan ja meni nopeasti kolmen maalin karkumatkalle. K-Laser ei kuitenkaan tästä lamaantunut vaan laittoi kaiken peliin. Toisessa erässä nähtiinkin turnauksen parasta peliä mutta sekään ei enää riittänyt Hokin kaatamiseen. lopputulokseni oli siis tappio Hokille numeroin 4 -1. Tällä voitolla Hokki varmisti turnausvoiton. Turnauksen viimeisessä pelissä vastaan tuli RJK Raahesta. Paikka kolmen joukossa oli jo varmistunut mutta voitolla tai tasapelillä oli tarjolla turnauksen 2. sija. Ottelu lähti käyntiin tasaisesti ja paikkoja maalin tekoon oli molemmille jo ottelun alkuhetkillä. K-Laser onnistuikin tekemään maalin ajassa 3:31. Ottelu jatkui tasaisena ja ajassa 9:04 RJK teki tasoitusmaalin. Lopussa RJK haki voittomaalia ja painoi pelin väkisin K-Laserin päätyyn. K-Laserin onnistui kuitenkin pitämään tasapelin uhrautuvalla puolustuspelillä. Ottelu päättyi numeroin 1 -1 ja joukkue pääsi nostamaan hopeapokaalin ilmaan.

AA-Sarjan loppusijoitukset:

1. Kajaanin Hokki
2. Kiekko-Laser
3. Haukiputaan Ahmat
4. RJK
5. TIHC
6. KKP

AAA- Sarjaan K-Laser osallistui kahdella joukkueella. K-Laser 1 aloitti turnauksen lauantain aamupelissä KKP:ta vastaan. Peli oli todella tasaista vääntöä mutta pelin kulminaatiopiste oli K-Laserin ensimmäisen erän loppuun tekemät kaksi maalia. Toisessa erässä ei maaleja enää tehty hyvistä paikoista huolimatta. Peli päättyi K-Laserin voittoon 4 – 1.

K-Laser 2 aloitti turnauksen Sunderby SK:ta vastaan. Peli lähti hyvin käyntiin ja jo ajassa 00:48 nähtiin K-Laserin ensimmäinen maali. Peli eteni K-Laserin hallinnassa ja toisen erän puolessa välissä johto oli 4 – 1. Lienekkö hyvänolon tunne hiipinyt puseroon kun lopussa Sunderby pääsi kahdella maalilla aivan K-Laserin tuntumaan. Voitto kuitenkin K-Laserille maalein 3 – 4.

Lauantain toisessa pelissä K-Laser 1 pelasi Haapaveden Huskyja vastaan. Ensimmäinen erä K-Laserilla lähti nihkeästi liikkeelle ja Huskyt saivat pidettyä hyvällä liikkeellä K-Laserin pois maalintekopaikoilta. Toisessa erässä molemmille joukkueilla alkoi avautua maalinteko paikkoja. Lopputulos K-Laserille 3 – 7.

K-Laser 2 kohtasi päivän toisessa pelissä Tornion TIHC:n. K-Laser aloitti pelin vauhdikkaasti ja ensimmäinen maali tuli ajassa 1:14. Peli pysyi hyvin K-Laserin hyppysissä ja summerin soidessa peli oli 5 – 0.

Sunnuntaina ensimmäisenä otteluna oli jäsenten välinen mittely. K-Laser 1 pääsi tässä pelissä niskan päälle ja vei lopulta voiton maalein 6 – 0. Tämä peli oli lopulta peli joka ratkaisi AAA- turnauksen voiton K-Laser 1 joukkueelle. K-Laser 2 sijoittui toiseksi voittamalla viimeisessä pelissä KKP:n numeroin 4 – 6.

AAA-sarjan loppusijoitukset:
1. Kiekko-Laser 1
2. Kiekko-Laser 2
3. KKP
4. Sunderby SK
5. TIHC
6. Haapaveden Huskyt

Oulun Seudun Sähkö