E- ja F-junioreiden tukihaku 25.9. - 13.10.2017

E- ja F-junioreiden tukihaku 25.9.-13.10.2017

Syksyn tullen sellaisten pelaajien perheet, joilla on haasteita taloutensa kanssa voivat taas hakea seurojensa kautta Jääkiekkoliiton tukea kauden 2017-18 kausimaksuihin. Nuorempien ikäluokkien, eli E- ja F-junioreiden tukihaku alkaa 25.9. ja jatkuu 13.10. saakka.

 

SYKSYN HAKU – IKÄLUOKAT E-F

Hakuaika: 25.9.-13.10.2017

Päätökset: 17.11.2017 mennessä

Maksu: 15.12.2017 mennessä

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti: E/300 € ja F/200 €. Syksyn haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 100 000 euroa. Tuki on pelaajakohtainen ja se kohdistetaan seurassa kauden 2017-18 kausimaksuihin. 

Kriteerit tuen myöntämiselle (PELAAJAT):

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet.

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET TUKIHAKUIHIN LIITTYEN

1)      Kumpi määrää maksettavan tuen summan, pelaajan ikä vai sarja, jossa hän pelaa?

Tuki määräytyy aina pelaajan iän mukaan riippumatta siitä, minkä ikäluokan sarjassa pelaaja pelaa.

2)      Mihin tarkoituksiin saatua tukirahaa voi käyttää?

Tuet on tarkoitettu käytettäväksi vain ja ainoastaan kausimaksuihin. Tuki maksetaan ensin seuran tilille ja tämän jälkeen joukkue kohdistaa tuen pelaajan maksuihin seurassa sovitun käytännön mukaan.  

3)      Minne tuki maksetaan pelaajan vaihtaessa seuraa tukihaun aikana?

Mikäli asiasta ei erikseen ilmoiteta, maksetaan tuki aina hakemuksessa ilmoitetulle seuran tilille. Jos pelaaja vaihtaa seuraa, tulee seuran ilmoittaa aluepäällikön kautta muuttuneet maksutiedot ennen tukien maksamista. Tuki on aina pelaajakohtainen.

4)      Tarve tuelle tuli vasta haun päätyttyä – voiko tukea hakea muina kuin ilmoitettuina aikoina?
Valitettavasti ei voi. Määriteltyjen hakuaikojen ulkopuolella tulleita hakemuksia ei käsitellä, tämä koskee myös myöhässä tulleita hakemuksia.    

5)      Keneltä voin kysyä lisää tukihausta?
Jokaisessa seurassa tulee olla vastuuhenkilö, joka auttaa pelaajia ja pelaajien vanhempia mahdollisten lisäkysymysten kanssa. Mikäli vastuuhenkilö ei osaa vastata perheiden kysymyksiin, selvittää hän vastaukset oman aluepäällikön kautta – perheet eivät siis asioi suoraan Jääkiekkoliiton kanssa.

6)      Koska vanhemmat ikäluokat voivat hakea tukea?
D-, C- ja B-junioreiden tukihaku tapahtuu keväällä, päivämääristä tiedotetaan tarkemmin maaliskuun aikana.

Perhe tekee vapaamuotoisen hakemuksen, jossa tulee olla täytettynä liitteessä mainitut asiat, liitettä voi käyttää suoraan hakemuksena. Liite löytyy TÄSTÄ

Liitteen mukainen hakemus toimitetaan sähköpostitse seuran toimistolle: toimisto(at)k-laser.fi 13.10. klo 12:00 mennessä.

Pyydämme huomioimaan, että jokaisesta hakijasta täytetään oma kaavake. Hakemuksia tai liitteitä (esim. koulutodistus) ei tarvitse postittaa erikseen. Hakuaika päättyy 13.10. eikä myöhässä tulleita hakemuksia oteta käsittelyyn. Päätökset tiedotetaan seuroille 17.11. mennessä ja maksu suoritetaan pelaajan seuran tilille 15.12. mennessä.

Kiekkoterveisin,

Suomen Jääkiekkoliitto

Oulun Seudun Sähkö